ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2022-23 ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Η ενημέρωση αυτή αφορά μόνο γονείς που θα είναι κάτοχοι voucher ΕΣΠΑ στις 30/8/2022.

Αγαπητοί Γονείς.

Ευχαριστούμε για την επιλογή του σταθμού μας. Μας τιμά ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη σας.

Προς αποφυγή ταλαιπωρίας, φέτος, η αντιμετώπιση όσον αφορά την προτεραιότητα εγγραφής στον παιδικό μας σταθμό θα είναι η ακόλουθη:

  1. Παιδιά που έχουν μεγαλύτερο αδελφό/αδελφή στο νηπιαγωγείο μας.
  2. Παιδιά που ήταν εγγεγραμμένα στον παιδικό μας τη σχολική περίοδο 21-22 και συνεχίζουν στον παιδικό μας.
  3. Νέα παιδιά που έχουν μεγαλύτερο αδελφό/αδελφή στον παιδικό μας.
  4. Παιδιά που είναι εγγεγραμμένα την τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο και συνεχίζουν τη περίοδο 22-23.
  5. Αδέλφια παιδιών που ήταν εγγεγραμμένα στον παιδικό μας σταθμό ή στο Νηπιαγωγείο μας τα προηγούμενα έτη.
  6. ΝΕΑ παιδιά που δεν ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες.

Για ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις και για αποφυγή συνωστισμού και ταλαιπωρίας, από φέτος δεχόμαστε e-mail στο ειδικά διαμορφωμένο e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. με θέμα ΕΣΠΑ και με επισύναψη του voucher και ως κείμενο την ημερομηνία γέννησης του παιδιού και 2 τηλέφωνα επικοινωνίας.
Αν δεν υπάρχουν τα στοιχεία αυτά, δεν θα μπορούμε να κάνουμε την κατανομή στις ανωτέρω κατηγορίες.
To e-mail πρέπει να αποσταλεί όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει ώρας αποστολής.
Οπωσδήποτε πρέπει να το έχουμε παραλάβει πριν τις 07:00 το πρωί της 31/08/22 για να καταχωρηθεί σε μία από τις παραπάνω κατηγορίες.
Μέχρι τις 7:30 θα σας έχουμε απαντήσει για την παραλαβή του e-mail σας.

Για τις περιπτώσεις που δεν έχουν αποσταλεί e-mails θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει ώρας προσκόμισης του voucher.

Την Τετάρτη 31/08/22, για λόγους αποφυγής συνωστισμού, τα τμήματα του Νηπιαγωγείου και του Παιδικού δε θα λειτουργήσουν.

Επίσης την Τετάρτη 31/08/22 από τις 10:00 μέχρι τη 13:00 μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Παιδικός Σταθμός

Στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες των Εκπαιδευτηρίων Πλάτωνος ανήκει ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ.

Με ειδικά μελετημένους χώρους, με ηλιόλουστες αίθουσες, με εξωτερικούς χώρους και γήπεδο με παχύ χλοοτάπητα, με συστήματα, ηχομόνωσης, θέρμανσης και υγιεινής.

Με τα πιο σύγχρονα συστήματα πυρασφάλειας (πυρανιχνευτές και αυτόματοι καταιονιστές-sprinklers), το συγκρότημα είναι το πλέον ασφαλές Εκπαιδευτήριο στη Λέσβο. Κανένα κτήριο Δημόσιο ή Ιδιωτικό δε διαθέτει τέτοια ενεργητική και παθητική ασφάλεια.

Οι ευρύχωροι, φωτεινοί, φιλικοί, χρωματιστοί και ζεστοί χώροι έγιναν για να παρέχουν ασφάλεια και ευκαιρίες για παιχνίδια και δημιουργία. Ο Παιδικός Σταθμός είναι ο προθάλαμος της σχολικής ζωής του παιδιού.

Δεν είναι απλά ένας χώρος φύλαξης των παιδιών. Είναι κέντρο αγωγής των παιδιών προσχολικής ηλικίας με την καθοδήγηση επαγγελματιών, οι οποίοι έχουν κάνει ειδικές σπουδές στη διαπαιδαγώγηση των μικρών παιδιών.

Οι περισσότεροι γονείς στέλνουν πλέον τα παιδιά τους στον Παιδικό Σταθμό από 2 ετών περίπου για περισσότερες ή λιγότερες ώρες καθημερινά. Όλοι όμως επιθυμούν να εξασφαλίσουν το καλύτερο, να βρουν δηλαδή ένα άρτιο οργανωμένο και εξοπλισμένο χώρο, ενώ ταυτόχρονα με την κατάλληλη αγωγή να καλλιεργείται η προσωπικότητα του παιδιού.


Με στόχο την κοινωνική συμπεριφορά των παιδιών (θετική διάθεση, εσωτερική ηρεμία, καλοί τρόποι κλπ.) ο παιδικός σταθμός των Εκπαιδευτήριων Πλάτωνος αλλάζει το δεδομένα στην ιδιωτική προσχολική εκπαίδευση στην πόλη μας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
Ωράριο λειτουργίας προσαρμοσμένο στο νέο ωράριο των Δημοσίων Υπαλλήλων
07:30πμ – 3:30μμ

Δείτε φωτογραφίες από τις εγκατάστασεις μας κάνοντας κλικ Εδώ