Αποτελέσματα στις εξετάσεις του Μαΐου 2021 του Πανεπιστημίου Μίσιγκαν

Ξένες Γλώσσες Πλάτωνος. Νέες επιτυχίες. Άριστα αποτελέσματα (100%) στις εξετάσεις του Μαΐου 2021 του Πανεπιστημίου Μίσιγκαν για τους υποψήφιους του Lower και του Proficiency. Με διαδικτυακή διδασκαλία εδώ και 15 μήνες, που υποστηρίξαμε με τον καλύτερο τρόπο, προσφέροντας στα παιδιά πρόσβαση σε σύγχρονα ψηφιακά μέσα και απεριόριστη δωρεάν χρήση της πλούσιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας μας. Δείτε τους πτυχιούχους μας.

ECCE:

https://www.youtube.com/watch?v=husW5biO8f8 

ECPE

https://www.youtube.com/watch?v=-7C0IASdifQ

 

Κέντρα Ξένων Γλωσσών

50xroniaΤα Κέντρα Ξένων Γλωσσών των Εκπαιδευτηρίων Πλάτωνος σας ανοίγουν το δρόμο για να κατακτήσετε τον κόσμο. Γνωρίστε άλλους πολιτισμούς και κουλτούρες και δώστε στα παιδιά σας τη δυνατότητα να αποκτήσουν όσο το δυνατό περισσότερα εφόδια.

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Πλάτωνος διδάσκονται Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά και Τουρκικά από καθηγητές με πολυετή πείρα και γνώση.

Οι σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας και εκμάθησης των ξένων γλωσσών θα καλλιεργήσουν τη θετική στάση σας απέναντι στις ξένες γλώσσες.

Λειτουργούν επίσης τμήματα ενηλίκων, καθώς και ταχύρυθμα τμήματα για εσάς που θέλετε να φρεσκάρετε τις γνώσεις σας ή που έχετε τη διάθεση να μάθετε μια καινούρια γλώσσα.

 

Γνωρίστε μας και είναι σίγουρο ότι θα θέλετε να τα μάθετε όλα.

Δείτε φωτογραφίες από τις εγκατάστασεις μας κάνοντας κλικ Εδώ

Σμύρνης 13 Ασκληπιού 41 Χρυσομαλλούσης 4
smyrnis asklipiou xrisomallousis